HiFace Two van M2Tech

HiFace Two van M2Tech

De HiFace Two van M2Tech is een Digital-to-Digital Converter waarmee uw computer de belangrijkste audiobron wordt voor elk hifi-systeem dat van een digitale ingang is voorzien.

Als uw hifi-installatie over een digitaal-naar-analoog-omzetter beschikt of als uw versterker of cd-speler over een digitale ingang beschikt om de interne DAC met externe bronnen te gebruiken, kunt u de HiFace Two gebruiken om van uw computer een hoogwaardige muziekbron te maken.

Sluit de HiFace Two aan op een van de USB-poorten van uw computer en sluit de uitgang aan op de beschikbare digitale ingang in uw hifi-systeem: u kunt luisteren naar muziekbestanden met een zeer hoge geluidskwaliteit, of het nu gaat om MP3-, CD-kwaliteit of hoge resolutiebestanden.

Extreem eenvoudig in gebruik, wordt het door uw computer gezien als een audiokaart. Er is geen stuurprogramma nodig voor Mac- en Linux-computers, het stuurprogramma voor Windows wordt meegeleverd.

De HiFace Two is een digitale verbinding, daarom heeft u alleen uw computer en de digitale ingang van uw hifi-installatie nodig.

De M2Tech HiFace Two hebben wij alleen nog met BNC connectoren. Van € 160,-  Nu voor € 95,-