Martin Logan

Martin Logan

Welkom in de wereld van de Ultieme Audio Experience, welkom in de wereld van Martin Logan. Martin Logan is de onbetwiste technologieleider in elektrostatische luidsprekers. Dit van oorsprong Amerikaanse merk is niet de uitvinder van de elektrostaat, maar zij heeft deze technologie gedurende de meer dan 35 jaar van haar bestaan wel verbeterd en tot in de puntjes geperfectioneerd. De Martin Logan story begint als eind jaren 70 twee muziekliefhebbers elkaar in Kansas USA ontmoeten en de magische muzikale eigenschappen van elektrostaten ontdekken: Gayle Martin Sanders en Ron Logan Sutherland. Sanders als manager van een high-end audio winkel en Sutherland als elektrotechnicus. Samen vatten zij het plan op om de toenmalige beperkingen van de elektrostatische technologie op te lossen in de wetenschap dat bij succes zij een zeer begerenswaardig product in handen hebben dat iedere audio- en muziekliefhebber in extase zal brengen.

De oprichting van het nieuwe merk is een feit: Martin Logan, een combinatie van beide tweede voornamen. Op de CES van 1983 wordt het eerste product, de Monolith, getoond en begint de opmars van het merk. Vandaag de dag is Martin Logan een internationaal gerenommeerde en gevestigde aanbieder van High-end luidsprekerproducten, waarin de door haar verfijnde elektrostatische technologie een hoofdrol speelt. Zij heeft in de loop der jaren wereldwijd het hart gestolen van menig muziekliefhebber. De kwaliteiten van het Martin Logan product wordt voorts bevestigd door het grote aantal lovende recensies dat haar in de internationale audiopers ten deel is gevallen. In alle recensies steekt men de loftrompet over de transparante en vervormingsvrije weergave die zijn gelijke niet kent.

In de winkel hebben wij maar liefst 4 modellen luidsprekers van Martin Logan  voor U “demo” klaar staan:

Martin Logan ELECTROMOTION ESL

High end hybride elektrostatische weergever met een ongekende dipolaire geluidsafstraling. Met XStat elektrostatische transducer techniek.

 

 

 

 

 

 

Reviews 

Lees de test op EverythingAudioNetwork

Lees de test op Hometheatershack.com

Lees de test op 6moons.com

Lees de test op Soundstageaccess.com

Lees de test op Trustedreviews.com

Lees de test op Hifiplus.com

Lees de test op Soundandvision.com

Lees de tekst op hi-fiworlds

Lees de test op Hometheaterreview.com

Lees de test op tonepublicatiuons.com

Lees de test op lookenlisten.nl

 

Martin Logan ELECTROMOTION ESL-X

Audiofiele hybride elektrostaat met een groots en ongekend afstraalgedrag. Met een dubbele woofer voor een gecontroleerd en diep doorlopend laag.

 

 

 

 

 

 

 

Reviews

Lees de test op Absolutesounds.com

Lees de test op Soundandvidion.com

Martin Logan CLASSIC 9

De nieuwe Martin Logan Classic ESL 9 Dark Cherry: CLS (curvilinear line source) XStat transducer techniek voor een zeer betaalbare prijs!

 

 

 

 

 

 

 

Reviews

Lees de test op Hometheatershack.com

Martin Logan EXPRESSION 13A

High End hybride elektrostaat met ARC en 2 x 300 Watt actieve subwoofers voor een ongekende luisterervaring.

 

 

 

 

 

 

Reviews

Lees de test op Hometheaterreview.com
Lees de test op dagogo.com

 

Naast de Martin Logan producten die wij  in de winkel  “demo klaar” hebben staan, kunt U bij ons terecht voor alle producten van Martin Logan. Zie de prijslijst voor een compleet overzicht.

Klik hier om de prijslijst te bekijken.