De Mensen

Dé Hifiwinkel Beek is het resultaat van een samenwerking tussen Rob Wilms en Herman van den Dungen. Zij kennen elkaar meer dan 20 jaren en delen samen hun passie voor geluid.

 

Rob Wilms – Bedrijfsleider van Dé Hifiwinkel

Het luisteren naar allerlei muzieksoorten, is zolang ik me kan herinneren een van de belangrijkste dingen in mijn leven…

Daar kwam ook op jonge leeftijd al de fascinatie bij voor de apparaten die deze muziek zo mooi konden laten klinken. In het eerste deel van mijn leven was dit dan ook mijn belangrijkste hobby, terwijl ik werkzaam was in het onderwijs.

Sinds 1998 echter, verkeer ik in de luxe positie dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken. Dagelijks midden in de muziek, dagelijks bezig met de mooiste apparaten. Daarbij het onnoemelijke plezier dat ik iedere keer weer beleef bij een geslaagd audio-project. Zowel bij mensen die voor het eerst kennis gemaakt hebben met de mogelijkheden van een goede muziek installatie als bij de wat meer ervaren luisteraars waarbij ik door fine-tuning toch nog net een beter resultaat weet te bereiken. Niets mooier dan dat!

 

Herman van den Dungen – Eigenaar van Dé Hifiwinkel

Net als bij Rob moet er “altijd” muziek zijn, is er een voortdurende fascinatie voor apparaten en heb ik aanvankelijk ook wat jaren bij het onderwijs gesleten.

Sinds 1975 heb ik een hoop dingen die ik leuk vind kunnen combineren in wat men dan “je werk” noemt. Het aardige is dat die dagelijkse bezigheden merendeels nog steeds leuk zijn en ik het woord “werk” zwaar overdreven vind, behalve als we een dag zware dozen moeten versjouwen!

De dagelijkse en vaak ook nachtelijke bezigheden spelen zich af op velerlei gebied. Zowel op commercieel als (luister)technisch vak, in en buiten Nederland. Fascinerend is het feit dat door het brede scala van werkzaamheden we in aanraking komen met allerlei verschillende mensen en culturen en we er blijkbaar in slagen onze weg te vinden en onze aanwezigheid te doen opmerken. Een van onze medewerkers heeft eens gezegd er trots op te zijn dat hij als Durob Audio medewerker ook een stuk van de internationale hifi geschiedenis heeft meegeschreven. En ik kan dat alleen maar bevestigen…CoGelCo, PinPoints, Kiseki, PrimaLuna, Mystère… (wordt vervolgd).