DÉ HIFIWINKEL SLUIT PER 1 JUNI 2019

Beste mensen!

Allereerst wens ik iedereen nog een heel goed en muzikaal 2019!

Voor mijzelf gaat het jaar 2019 er heel anders uitzien dan de afgelopen 20 jaren. Ik heb namelijk besloten om per 1 juni 2019 te stoppen met mijn werk in DÉ HifiWinkel. Ik ga met vervroegd pensioen! Niet omdat ik mijn werk niet meer leuk vind (want dat is nog steeds wél zo),  maar omdat ik andere dingen in mijn leven wil gaan doen, waar ik tot nu toe nooit de tijd voor heb gehad.

Het zal zeker niet gemakkelijk zijn en ik zal de ontzettend fijne contacten die ik de afgelopen 20 jaar met jullie heb gehad, heel erg gaan missen. Mogelijk ga ik op kleine schaal in de toekomst nog wat audiowerk doen, maar dat beslis ik nu nog niet.

Maak je geen zorgen over de service en nazorg, daarover zal Herman in het vervolg van deze boodschap nog het een en ander vertellen.

Voor alsnog hoop ik dat we elkaar nog zien in de komende “normale” HifiWinkel maanden.

Met vriendelijke groet,

Rob Wilms

 

 

Beste klanten van Rob, beste klanten van DÉ HifiWinkel!

Als je aan iets nieuws begint, denk je niet meteen aan het eind ervan. Maar het komt er nu toch aan. Na 20 jaar DÉ HifiWinkel gaat Rob per 1 juni 2019 met pensioen, ons prachtige pand gaat in de verkoop en Dé Hifiwinkel wordt gesloten.

Jammer, maar Rob is Dé Hifiwinkel, DÉ HifiWinkel is Rob.

Voor service en nazorg kunnen klanten na 1 juni 2019 terecht bij de service-afdeling van het moederbedrijf DUROB AUDIO.

Te zijner tijd volgen meer details hoe te handelen bij een vraag of een probleem.

Durob Audio zal zich maximaal blijven concentreren op ontwerp, fabricage en mondiale distributie van de eigen merken PrimaLuna, AH!, Mystère, Kiseki, AudioMéca, Bow Technologies, Floyd, Bermuda Audio Tuning en daarnaast samen met zusterbedrijf Number 4 Audio deze merken -en geselecteerde merken van andere fabrikanten- in de BeNeLux distribueren.

Met het sluiten van DÉ HifiWinkel in Beek-Ubbergen zijn we dus zeker niet uit het vizier en hopelijk ook niet uit het hart van de ware audio- en muziekliefhebber.

Met vriendelijke groet,

Herman van den Dungen

herman@durob.nl