PMC

PMC

PMC is in 1990 opgericht door Peter Thomas van de BBC en Adrian Loader van FWO Bauch. De combinatie van kennis en een levenslange passie voor muziek leidde tot de productie van PMC’s eerste product: de BB5-A. Een actieve studio monitor. Dit ontwerp werd opgepakt door BBC Maida Vale en Metropolis Mastering en werd een wereldwijd referentie model gebruikt door Stevie Wonder’s Wonderland Studio, Prince, Hospital HDTV Broadcast London en voor gerenommeerde klassieke labels als Deutsche Grammophon, Decca en Harmonia Mundi.

Na zorgvuldig beluisteren en uitgebreid vergelijken met gebruik van de apparatuur die wij in de winkel verkopen, zijn wij zeer enthousiast geworden over PMC luidsprekers. We hebben dan ook besloten om van de PMC Twenty5 series de modellen 23, 24 en 26 in ons programma op te nemen. Ze staan intussen ingespeeld klaar voor demo.

Twenty5 model 23

“If you’re looking for a top-class pair of compact floorstanders, look no further” WHAT HI-FI

Reviews

https://www.whathifi.com/pmc/twenty523/review

http://www.the-ear.net/review-hardware/pmc-twenty523-floorstanding-loudspeaker

http://www.the-ear.net/review-hardware/pmc-twenty523-floorstanding-loudspeaker

Twenty5 model 24

Twenty5 model 26

“De Twenty.26 is een dijk van een weergever die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen die zijn klasse stelt. Daarbij is hij in alle opzichten trouw aan zijn principes, zoals dat van een professioneel bedrijf als PMC mag worden geëist.” René van Es – Hifi.nl

Reviews

http://www.the-ear.net/review-hardware/pmc-twenty526-floorstanding-loudspeaker

https://www.hifi.nl/artikel/22863/PMC-Twenty.26-Een-maatje-voor-het-leven.html

https://www.whathifi.com/pmc/twenty-26/review

http://www.theabsolutesound.com/articles/pmc-twenty26-floorstanding-loudspeakers/?page=3