Harmonix en Acoustic System

Harmonix en Acoustic System

Niet bepaald een budgetneutrale tip dit keer, maar wel eentje die voor elke muziekliefhebber met een goede set onvermijdelijk is.

Veel klanten kopen prachtige apparatuur, soms voor erg veel geld, maar besteden niet veel of weinig aandacht aan de akoestiek van hun luisterkamer. U moet zich realiseren 60% van het geluid dat u hoort echter door de ruimte bepaald wordt. De meeste mensen hebben hun geluidsintallatie in de huiskamer staan, willen niet teveel concessies doen aan hun inrichting en luisteren dus vooral naar hoe de akoestiek van de kamer reageert op hun apparatuur. Ze luisteren dus voornamelijk naar de kamer en in mindere mate naar de prestaties van de set.

Nu waren er tot voor kort ook weinig mogelijkheden om een woonkamer aan te passen en tegelijkertijd stijlvol te houden.

Daar is sinds enige tijd verandering in gekomen. Er zijn nu zeer effectieve oplossingen voor die vrijwel onzichtbaar zijn, maar onvoorstelbaar goed hun werk doen. Veel beter dan grote fysieke oplossingen zoals tube-traps e.d.

Zowel Harmonix als Acoustic System op de juiste wijze aangebracht, zorgen ervoor dat u voor het eerst hoort hoeveel muziek er eigenlijk uit uw installatie kan komen. U hoort de energie van de muziek niet meer vanuit de luidsprekers komen, maar uit de ruimte eromheen en erboven, zoals bij een live-concert. Ook dynamiek en klankkleur worden veel natuurlijker. U kunt bovendien veel luider spelen zonder dat het stoort, en zachter spelen met behoud van alle emoties in de muziek.

harmonix

Harmonix

acoustic

Acoustic System

Ik kan deze tip niet beter samenvatten dan met de uitspraak: “Hard to believe, easy to hear”. De klanten die het gehoord hebben, kunnen niet meer zonder!

Ik kan u uitgebreid voorlichten in de winkel.

Rob Wilms