Playback Designs

Playback Designs

De mensen achter het merk Playback Designs zijn de heren Andreas Koch, Jonathan Tinn en Bert Gelach. Zij hebben de afgelopen jaren hun ‘sporen’ meer dan verdiend in de wereld van de High-End audio. Hun analoge en digitale kennis en ervaring hebben zij gebundeld, en dat heeft geresulteerd in de oprichting van Playback Designs.

Inmiddels is het merk een gerenommeerde naam in de High-End industrie en is het bedrijf keer op keer in staat om hoogwaardige en kwalitatieve producten te maken voor de ware audiofiele liefhebber! Ieder jaar verschijnen er lovende recensies van de belangrijke magazines zoals ToneAudio, Stereophile en Absolute Sounds.

DÉ HifiWinkel is al enige jaren officieel dealer van dit prachtige merk en wij zijn daar dan ook uitermate trots op. Graag nodigen wij U uit om de producten van Playback Designs bij ons in de winkel te komen bekijken en te beluisteren.

Voor meer informatie over het bedrijf Playback Designs en haar producten kunt U ook terecht op de website www.playbackdesigns.com